Mp3world ~ New address: Mp3ing.ir: تالار گفتمان

Mp3World.Ir Forums :: نمايش موضوعات - نظرات, انتقادات و پیشنهادات خودتون در مورد نحوه کار سایت اینجا بیان کنید.

نظرات, انتقادات و پیشنهادات خودتون در مورد نحوه کار سایت اینجا بیان کنید.
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 55, 56, 57  بعدي

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر 

Mp3World.Ir Forums صفحه اول انجمن -> نظرات ، پیشنهادات و انتقادات

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Senior_XFX
کاربر ارشد سایت
کاربر ارشد سایت

وضعيت:  ?
20 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 4301
امتياز: 30914
تشکر کرده: 1000
تشکر شده 1177 بار در 579 پست
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:35:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

يه راهش كه برادران مهدي و امين گفتن درس اشاره كردن.تو فروم ميشه بحث ها تخصصي بشه عالي ميشه به اين معنا نيست كه تنها به ترنس محدود بشه.در سبكهاي ديگه هم تاپيك تخصصي داشته باشيم.سايت با تيم تخصصي قوي خواهيم داشت.البته اين برداشت بنده هست.صلاح با خودتون هست.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از Senior_XFX تشکر کرده اند Depp, Captain, NIMA

Depp
مدیر سایت
مدیر سایت

14 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 9640
امتياز: 79137
تشکر کرده: 2406
تشکر شده 2217 بار در 1600 پست
محل سكونت: teh
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:35:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

موافقا از من تشکر کنن و اسپم ندن Smile Cool
( درباره فروم و تخصصی شدن )

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه AIM شناسه Yahoo شناسه MSN
کاربرانی که برای این ارسال از Depp تشکر کرده اند Captain, Senior_XFX

NIMA
برکــت ســایت
برکــت ســایت

5 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16908
امتياز: 115894
تشکر کرده: 3036
تشکر شده 3066 بار در 2369 پست
محل سكونت: شاهين شهر
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:40:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شما هی می گید تخصصی تخصصی.تاپیک تخصصی کاربر تخصصی هم می خواد.شرمنده هم ولی شوخی نداریم اینجا.
من از قدیم دوتا تاپیکم هنوز ادامه داره یکی نقد میکس های ترنس و یکی سلبریتی.نقد و بررسی موسیقی علی گم شده.نقد فیلم من که از دور خارج شد ولی امین دوباره زد اونم فراموش شد تنها تاپیک فعالی که دووم آورده چت روم که هیچ تخصصی توش نیست.تاپیک مرجع فیلم و تاپیک ترجمه آهنگ نیست.این تخصصی جواب نمی ده.

Make Some Noise

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
کاربرانی که برای این ارسال از NIMA تشکر کرده اند Captain, Senior_XFX, Depp

Depp
مدیر سایت
مدیر سایت

14 مرداد ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:42:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

NIMA مي نويسد:
شما هی می گید تخصصی تخصصی.تاپیک تخصصی کاربر تخصصی هم می خواد.شرمنده هم ولی شوخی نداریم اینجا.
من از قدیم دوتا تاپیکم هنوز ادامه داره یکی نقد میکس های ترنس و یکی سلبریتی.نقد و بررسی موسیقی علی گم شده.نقد فیلم من که از دور خارج شد ولی امین دوباره زد اونم فراموش شد تنها تاپیک فعالی که دووم آورده چت روم که هیچ تخصصی توش نیست.تاپیک مرجع فیلم و تاپیک ترجمه آهنگ نیست.این تخصصی جواب نمی ده.

دقیقا درسته نیما Smile
من معذرت میخوام اگه پست اخرم شوخی بود Rolling Eyes
بذار بزنیم و فراموش شه Smile
چیزی کم نمیشه Smile

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Depp تشکر کرده اند Senior_XFX, NIMA

NIMA
برکــت ســایت
برکــت ســایت

5 ارديبهشت ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:46:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
بذار بزنیم و فراموش شه
چیزی کم نمیشه

وقت مفیده.چیزی کم نمیشه؟وقتی که صرف فکر کردن ایجاد تاپیک.یه سری انجمن داریم سالی به 12 ماه کسی توش مطلب نمی زاره.انجمن فتوشاپ و فلش هیچ کس مطلبی توش نمی زاره.اخبار، چیت و رمز بازی ها خبری نیست دانلود بازی ها خوابیده.
برنامه و بازی موبایل خبری نیست مالتی مدیا هم همینطور.این تخصصی شدن انجمنی هستش که شما می گید.

Make Some Noise

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
کاربرانی که برای این ارسال از NIMA تشکر کرده اند Senior_XFX

Captain
اخراج شده
اخراج شده

4 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 6989
امتياز: 0
تشکر کرده: 1340
تشکر شده 3005 بار در 1315 پست
محل سكونت: MARS
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:46:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
شرمنده هم ولی شوخی نداریم اینجا.

ما هم شوخی نداشتیم.نظرمونو دادیم.

تخصصی معنیش این نیس که مثل چت روم همیشه بالا باشه.نه.من برداشتم از یه تاپیکه تخصصی اینه که توش مطالب مفید و نظرات خوب باشه.

اصلا بگو مال 10 سال پیش.ولی وقتی میشه ازش بعنوان یه مرجع نام برد چرا اسمش تخصصی نشه؟

همین ایده ی انجمن ترنس...
اگه توش تاپیکایی از سبک ها و پرودوسر ها باشه خوب ذخیره ی خیلی غنی ایه.
هر کی خواست میتونه ازش استفاده کنه.آرشیوه.

حالا گفتن نهایت بشه تاپیکه برتر و اول انجمن, گفتیم حرفی نداریم.قبوله

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Captain تشکر کرده اند NIMA, Depp, Senior_XFX

Depp
مدیر سایت
مدیر سایت

14 مرداد ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:49:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

NIMA مي نويسد:
اعلام:
بذار بزنیم و فراموش شه
چیزی کم نمیشه

وقت مفیده.چیزی کم نمیشه؟وقتی که صرف فکر کردن ایجاد تاپیک.یه سری انجمن داریم سالی به 12 ماه کسی توش مطلب نمی زاره.انجمن فتوشاپ و فلش هیچ کس مطلبی توش نمی زاره.اخبار، چیت و رمز بازی ها خبری نیست دانلود بازی ها خوابیده.
برنامه و بازی موبایل خبری نیست مالتی مدیا هم همینطور.این تخصصی شدن انجمنی هستش که شما می گید.

این حرفت هم درسته Smile
ولی منظوره ما از تخصصی ، تو زمینه ی موسیقیه Smile نه رمز بازی
من دیگه حرفی ندارم ، ببخشید اگه کسی ناراحت شد ، شب خوش
Smile

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Depp تشکر کرده اند Senior_XFX

Captain
اخراج شده
اخراج شده

4 آبان ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:50:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:

پس کلا میخوای هیچ انجمنی نداشته باشیم فقط یه چت روم باشه و هر کی هرچی خواست پیدا کنه بره توش بگرده؟

تفکیک در درجه اول به دلیل سهولت تو پیدا کردن و کلاسه بندی شدنه.
من اگه نرم افزار بخوام میرم تو انجمنش میزنم.
بعدا کسی خواست میبینه و به دردش میخوره.دیگه همه چی هم که به روز نیست که هی بخواد آپ بشه.

آرشیو

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Captain تشکر کرده اند Senior_XFX

NIMA
برکــت ســایت
برکــت ســایت

5 ارديبهشت ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:52:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
ولی منظوره ما از تخصصی ، تو زمینه ی موسیقیه نه رمز بازی
من دیگه حرفی ندارم ،

اخه همه ی زندگی اینترنتی که موسیقی نیست فیلم هست.مجله هست کتاب الکترونیکی هست.هیچ سایت موسیقیایی نیست که توی فرومش فقط موسیقی باشه و به چیزای دیگه اهمیت داده نشه.

اعلام:
ببخشید اگه کسی ناراحت شد ، شب خوش

یه نفر ناراحت شد اونم عمین بود Cool برو بکپ/ Very Happy Very Happy

Make Some Noise

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از NIMA تشکر کرده اند Senior_XFX, Captain

Senior_XFX
کاربر ارشد سایت
کاربر ارشد سایت

20 فروردين ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:53:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نيما جان،حرفاتو رو قبول دارم متاسفانه كاربر تخصصي نداريم.به قول داش احسان،اينجا بيشتر براي وقت گذراني ميان اينجا،ولي باور كن شخصا براي سايت و بچه هاش ميام،از اين سايت و بچه هاش لذت ميبرم در عين حال تو فروم هاي خارجي موزيك هستم ميبينم كه براي يه پست حداقل 1000 Review ميزارن.كه مشاهده كردم درصد زيادي نظرات تخصصي ميزاشتن.ولي با هر چقدر هم كاربر داريم اندك هم باشه در زمينه موسيقي ميتونيم حرف داشته باشم فرقي هم نميكنه چه سبكي باشه.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Senior_XFX تشکر کرده اند NIMA, Captain

Captain
اخراج شده
اخراج شده

4 آبان ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:53:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
اعلام:
الان مثلان کاربرایی که اکثرا آن هستن و تو فروم نمیان بقول احسان, چیکار مینن؟

آهنگ های صفحه اصلی دانلود می کنند و میرند.چون زمان از سایت خارج شدن و حذف از لیست آنلاین 1 ساعت هست فکر می کنید داره توی سایت می چرخه.

03. MoHsEn-Mp3WoRlD
04. Accursed
05. SHIROO
06. m0or1
07. Alen
08. hamed_mp3

دقیقا همینا رو میگما Twisted Evil

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Captain تشکر کرده اند Senior_XFX

NIMA
برکــت ســایت
برکــت ســایت

5 ارديبهشت ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:56:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Captain مي نويسد:
اعلام:

پس کلا میخوای هیچ انجمنی نداشته باشیم فقط یه چت روم باشه و هر کی هرچی خواست پیدا کنه بره توش بگرده؟

تفکیک در درجه اول به دلیل سهولت تو پیدا کردن و کلاسه بندی شدنه.
من اگه نرم افزار بخوام میرم تو انجمنش میزنم.
بعدا کسی خواست میبینه و به دردش میخوره.دیگه همه چی هم که به روز نیست که هی بخواد آپ بشه.

آرشیو

من خودم با چت روم مخالفم.می گم شما هی می گید تخصصی این اوضاع تخصصی بودن سایت.از همین فضای سایت استفاده نمیشه چه برسه تخصصی تر هم بشه.دیگه هیچ.من برام مهم نیست فروم چه خبری هست پاشم بیوفته قید فروم می زنم فقط میام صفحه اصلی مطلب میزنم میرم دنبال درسم.

Make Some Noise

بازگشت به بالا

Captain
اخراج شده
اخراج شده

4 آبان ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:57:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
نيما جان،حرفاتو رو قبول دارم متاسفانه كاربر تخصصي نداريم.به قول داش احسان،اينجا بيشتر براي وقت گذراني ميان اينجا،ولي باور كن شخصا براي سايت و بچه هاش ميام،از اين سايت و بچه هاش لذت ميبرم در عين حال تو فروم هاي خارجي موزيك هستم ميبينم كه براي يه پست حداقل 1000 Review ميزارن.كه مشاهده كردم درصد زيادي نظرات تخصصي ميزاشتن.ولي با هر چقدر هم كاربر داريم اندك هم باشه در زمينه موسيقي ميتونيم حرف داشته باشم فرقي هم نميكنه چه سبكي باشه.

همین کاربر میتونه چندین انجمن رو پر از مطلب مفید کنه.(وفا)

خود نیما هم خیلی پره و اگه بخواد حال بده مطلب خیلی داره.خیلی بهتر از دیدن 2 تا عکس و جکه Twisted Evil

تخصصی یعنی این داش نیما.این ماییم که فرهنگو میسازیم.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Captain تشکر کرده اند Senior_XFX, NIMA

NIMA
برکــت ســایت
برکــت ســایت

5 ارديبهشت ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 02:02:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Senior_XFX مي نويسد:

دقیقا داش وفا.من سایت های منبع می بینم برای یه موضوع 100ها تشکر شده کلی نظر دادند ولی اینجا نه.

Captain مي نويسد:
اعلام:
اعلام:
الان مثلان کاربرایی که اکثرا آن هستن و تو فروم نمیان بقول احسان, چیکار مینن؟

آهنگ های صفحه اصلی دانلود می کنند و میرند.چون زمان از سایت خارج شدن و حذف از لیست آنلاین 1 ساعت هست فکر می کنید داره توی سایت می چرخه.

03. MoHsEn-Mp3WoRlD
04. Accursed
05. SHIROO
06. m0or1
07. Alen
08. hamed_mp3

دقیقا همینا رو میگما Twisted Evil

خیلی های دیگه هم هستند.

در کل من اگه مشکلی داشته باشم با پیام شخصی حلش می کنم.توی ترنس مشکل داشته باشم مثل قدیم با یه پیام شخصی به داش وفا از اطلاعات جامعی که داره استفاده می کنم.اگه توی نت مشکل داشته باشم به احسان می گم اگه توی سبک متال مشکل داشته باشم از علی می پرسم.مطالب دیگه هم توی نت جستجو می کنم.قدیم درخواست می دادم ولی دیگه درخواست نمی کنم.

Make Some Noise

بازگشت به بالا

Senior_XFX
کاربر ارشد سایت
کاربر ارشد سایت

20 فروردين ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 02:03:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Captain مي نويسد:
اعلام:

همین کاربر میتونه چندین انجمن رو پر از مطلب مفید کنه.(وفا)

خود نیما هم خیلی پره و اگه بخواد حال بده مطلب خیلی داره.خیلی بهتر از دیدن 2 تا عکس و جکه Twisted Evil

تخصصی یعنی این داش نیما.این ماییم که فرهنگو میسازیم.

نظر لطف داري داش مهدي.

آره نيما جان خيلي سطح اطلاعاتش بالاس،مطلب دانشنامه كه ميزاره حرف نداره.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Senior_XFX تشکر کرده اند Captain, NIMA
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   ارسال تشکر

Mp3World.Ir Forums صفحه اول انجمن -> نظرات ، پیشنهادات و انتقادات

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 55, 56, 57  بعدي
صفحه 24 از 57

پاسخ سريع در دسترس نميباشد